Werken bij Woningborg

Woningborg is marktleider in het beschermen van kopers van een nieuwbouwwoning tegen een faillissement van een bouwonderneming.

Wat doet Woningborg?

Woningborg waarborgt het insolventierisico niet alleen tijdens de bouw maar ook het herstel risico bij bouwkundige gebreken na oplevering. In Nederland zijn inmiddels meer dan 1,1 miljoen woningen gebouwd met een Woningborg-certificaat (verzekering). 

Woningborg geeft uitsluitend certificaten af aan aangesloten bouwondernemingen. Deze bouwondernemingen worden o.a. financieel en technisch gescreend voordat zij zich bij Woningborg Verzekeren kunnen aansluiten. Daarnaast toetst Woningborg bouwprojecten technisch, financieel en juridisch voordat zij het certificaat afgeeft. Hierdoor worden zoveel mogelijk risico's voorkomen voor kopers van een nieuwbouwwoning. Naast het waarborgen van het insolventie- en herstelrisico geeft Woningborg Training en Advies, trainingen binnen het vakgebied van de bouw en advies aan ingeschreven bedrijven.

Onze missie

Bij alles wat Woningborg doet, staat één doel voorop: duurzaam leven in kwalitatief goede gebouwen tot gemeengoed maken in Nederland. Om dit te realiseren, voert Woningborg Groep twee merken: Woningborg Verzekeren en WTT (Toetsing en Toezicht). Beide merken zijn ondergebracht in aparte entiteiten en voeren een eigen bedrijfsvoering. Kijk voor meer informatie over WTT op de website.

Openstaande vacatures

 

Wilgenrijk Nieuwbouw Maassluis L (1)