Ons nieuws

 

Nieuws

nieuwbouw appartementen
11 jul 2018 Spannende tijden in de woningmarkt

Vrijwel dagelijks is de woningmarkt in het nieuws. Met het tekort aan woningen, tekort aan personeel en stijgende bouwprijzen. We nemen u graag mee in de belangrijkste ontwikkelingen in de woningmarkt en de gevolgen die we bij Woningborg zien.

Lees meer
Woningborg_vacature2
5 jul 2018 Werken bij Woningborg Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij de Woningborg groep is direct een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het woon- en werkplezier van iedereen.  We zijn op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's.

Lees meer
vochtproblemen_Woningborg315193
2 jul 2018 Uit Jurisprudentie: vocht in dekvloer

Bestaat er een norm dat een vloer bij oplevering droog genoeg moet zijn voor het aanbrengen van een gewenste vloerafwerking?

Lees meer
Sjors van der Straten Woningborg_vk (1)
27 jun 2018 5 vragen aan… Sjors van der Straten, bouwplantoetser

Velen hebben regelmatig contact met de medewerkers van Woningborg. Wie zijn de mensen achter deze organisatie? En wat drijft hen? We maken kennis met Sjors van der Straten, bouwplantoetser.

Lees meer
Garantiecertificaat Woningborg
12 jun 2018 Nieuw cursusaanbod najaar

Dit najaar bieden we u weer een divers cursuspakket. Compacte en praktische cursussen die u helpen de kwaliteit van uw dienstverlening te verhogen.  Inschrijven kan nu!

Lees meer
familie kavelbouw - kopie
24 mei 2018 Een nieuwbouwhuis kopen?

Kopers van nieuwbouwwoningen willen de zekerheid dat hun huis wordt afgebouwd en kwalitatief hoogwaardig is. Hoe dat precies zit? We leggen het verzekeraars uit in de Beursbengel.

Lees meer
gedelamineerd laminaat
17 apr 2018 Uit Jurisprudentie: gedelamineerde gevelbeplating

Regelmatig bespreken we een uitspraak van de Raad van Arbitrage. Dit keer over gedelamineerde gevelbeplating die moet worden vervangen.

Lees meer
avg-visual
17 apr 2018 Woningborg is klaar voor de AVG, u ook?

25 mei 2018 wordt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dan hebben alle landen binnen de Europese Unie dezelfde privacyregels.

Lees meer

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees hier meer over cookies. Akkoord