Ontwerpfase

Een bouwplan bestaat steeds meer uit complexe facetten. Beheersbaarheid hiervan is uw voornaamste taak. Vaak wordt deze planbeheersing alleen toegespitst op financiën en planning, waardoor uitvoerbaarheid, technische haalbaarheid van details en de mate van uitwerking dreigen te versloffen…

Voor een goed beheersplan echter, is brede kennis nodig van het Bouwbesluit, regelgeving, kosten, Garantie- en waarborgregelingen, energieprestatie, detaillering én verkoopdocumentatie. Daarbij komen vraagstukken als geluid, luchtdichtheid en toekomstig onderhoud natuurlijk ook aan de orde. Woningborg Advies levert door haar brede plantoetsing in de ontwerpfase, een compleet scala aan diensten waarmee al deze facetten van uw plan belicht worden.

WBA Ontwerpfase

Onze diensten in de ontwerpfase

Plantoetsing


Plantoetsing biedt inzicht

Door plannen in een vroegtijdig stadium te toetsen, kunnen toekomstige klachten of onduidelijkheden worden voorkomen. Daarbij kan het bij sommige projecten ook wel eens voorkomen, dat er een zekere mate van bedrijfs- of projectblindheid in het plan sluipt. Door middel van deze plantoets heeft u een objectieve kwaliteitsbeheertool in handen, waarmee u het maximale uit uw ontwerpfase haalt èn u in een vroeg stadium kwaliteit toetst en deze op de juiste manier verankert binnen uw project. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw plan op separate onderdelen van de plantoets te laten beoordelen.

Plantoetsing voorkomt faalkosten

Om 100% op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en regelgeving in ons vak, zult u veel tijd en inspanning moeten investeren. Tijd, die u waarschijnlijk veel liever besteedt aan de kwaliteit van uw lopende projecten. Maar.., één hiaat in één van de facetten van de ontwerpfase, kan in de uitvoeringsfase al tot vervelende discussies leiden, vertraging of zelfs forse faalkosten opleveren. En zo uiteindelijk tot klachten van uw klanten. Woningborg Advies levert door plantoetsing in de ontwerpfase, niet alleen een compleet maar ook beproefd scala aan diensten, die dit voorzien of voorkomen.

Voor meer informatie over onze diensten in de ontwerpfase, belt u met Kees Hootsen: 06 10 28 49 30

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees hier meer over cookies. Akkoord