Onze producten en diensten

Onze producten en diensten kunnen separaat of per planfase worden ingezet binnen uw nieuwbouw-, renovatie- of transformatieproject, maar beter nog als één systematiek voor de complete ’ontzorging’ op het gebied van uw kwaliteitsborging. Kortom, voor alle planfases hebben wij concrete adviezen en/of pragmatische tools. Deze gaan voor u een significante bijdrage leveren aan het reduceren van de faalkosten en tegelijkertijd het imago van uw bedrijf verbeteren. Dat is volgens ons dubbele winst: meer tevreden klanten plus een beter resultaat.

WBA Dienstenpakket Compleet

Separate diensten of een totaalaanpak

Voor alle planfases hebben wij concrete  adviezen en/of pragmatische tools. U kunt ons dus gedurende de gehele looptijd van uw project inzetten. Door een taakgerichte aanpak en slimme diensten (die u hierboven ziet) werken wij aan de optimalisatie van het eindproduct.

Het meest optimale resultaat wordt behaald wanneer een aantal diensten gebundeld wordt tot één systematiek: Integrale Kwaliteit Beheersing (IKB). Een dergelijke aanpak kan door ons ook worden gerealiseerd op het gebied van energieprestatie.

Innovatieve producten

 

Overige producten en diensten

 

Ontwerpfase

Plantoetsing

Realisatiefase

Controle en begeleiding

 

Metingen

Onderhoudsfase

Bemiddeling en advies

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees hier meer over cookies. Akkoord