Stebru

Een integrale en menselijke benadering van opdrachten is kenmerkend voor de werkwijze van Stebru. Door een creatieve en transparante samenwerking met alle partijen wordt gestreefd naar het best mogelijke resultaat voor alle partijen.

Woningborg Advies ondersteunt Stebru Transformatie op het gebied van kwaliteitsborging op het nieuwbouwproject ‘Sigma locatie’ in Den Haag. Stebru realiseert hier direct naast Hollands Spoor 303 studenteneenheden, 153 starterswoningen, ca. 1400 m² commerciële ruimte en een parkeergarage. Namens Stebru Bouw is Hendrik-Jan Evertse projectleider.

Stebru maakt gebruik van de kennis en ervaring van Woningborg Advies omdat zij richting de opdrachtgever kwaliteit moeten aantonen. Binnen dit project wordt er door de opdrachtgever geen toezicht ingezet.

WB Stebru 0085

Hoewel Woningborg Advies zich opstelt als een kritische projectpartner is Hendrik-Jan zeer te spreken over de manier waarop de plantoets en het toezicht wordt ingekleed. De constructieve en pragmatische manier van werken van Woningborg Advies wordt als goed en positief ervaren.

Woningborg Advies is deze klus begonnen met het beoordelen van alle details en werktekeningen. Deze beoordeling heeft een aantal concrete aandachtspunten en aanpassingen in de uitvoering tot gevolg gehad. Hendrik-Jan: “Door deze procedure te volgen ben je problemen altijd een stap voor.”

WB Stebru 0062

Ook opmerkingen die worden gemaakt vanuit de inspecties zijn constructief en dragen bij aan een beter eindproduct. “Het voordeel van de specialisten van Woningborg Advies is dat zij veel praktijkervaring meebrengen.“

De ervaring vanuit de vele bouwplaatsbezoeken en bemiddelingen die Woningborg Advies heeft opgedaan, draagt op dit project bij aan het reduceren van faalkosten. “Daar zit het grote pluspunt.” De adviseurs van Woningborg Advies voeren veel inspecties uit op een groot aantal projecten en brengen zodoende veel praktijkervaring in binnen het projectteam. Dat biedt toegevoegde waarde.

Kortom Hendrik-Jan Evertse van Stebru Bouw ervaart de samenwerking als positief en zou Woningborg Advies de volgende keer weer inschakelen voor bouwadvisering en ook zeker aanbevelen.

Hendrik-Jan Evertse (Projectleider) : “Je bent hierdoor problemen vaak een stap voor” 

WB Stebru 0077
Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees hier meer over cookies. Akkoord