Bouwbedrijf Hokse

Bouwbedrijf Hokse is een middelgroot bouwbedrijf met als kernwaarden betrouwbaarheid, kwaliteit en degelijkheid. Zij werken met een vast team van professionele medewerkers en zijn gevestigd in Meppel.

In Zwolle realiseert Bouwbedrijf Hokse twee transformatieprojecten. Namens Hokse is Jan Klaas Lier projectleider. Een Rijksmonument dat stamt uit de middeleeuwen in de binnenstad van Zwolle wordt getransformeerd van kantoor/winkel tot 14 luxe appartementen en een winkelpand met bovenwoning, deels gebouwd over de oude stadsmuur van Zwolle die wordt getransformeerd naar 10 luxe appartementen. Bouwbedrijf Hokse heeft deze geborgd conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling Transformatie. Woningborg Advies is bij deze projecten betrokken en verzorgt de bouwbegeleiding in de vorm van een plantoets, technische inspecties en metingen tijdens de uitvoerfase.

Kennis en ervaring voorkomen bouwfouten

Jan Klaas Lier: “Knelpunten worden vroegtijdig onderschept door in het voortraject al regelmatig contact te hebben met de bouwadviseurs van Woningborg Advies, zij hebben inmiddels ervaring opgedaan met de begeleiding van meer dan 200 transformatieprojecten. Door op deze wijze de ervaring van Woningborg Advies al vroeg in een project te benutten haal je het meeste rendement uit deze adviezen.

Het grote voordeel voor een bouwbedrijf is dat de adviseurs van Woningborg Advies actief kennis delen, zowel in het voortraject als tijdens de bouwplaatsbezoeken. Hierdoor is er een prettige en constructieve samenwerking ontstaan. De adviseurs weten precies waarop moet worden gelet om zoveel mogelijk bouwfouten te voorkomen. Dit draagt natuurlijk ook positief bij aan de versteviging van ons imago.”

Jan Klaas Lier: “Woningborg Advies is een organisatie die oog en oor heeft voor de opdrachtgever maar vooral ook voor de toekomstige bewoners van projecten. Een goed eindresultaat, daar staan we voor, en Woningborg Advies helpt ons dit doel te bereiken. Van het begin tot het eind staat Woningborg Advies voor ons klaar. Als wij Woningborg Advies een cijfer moeten geven, dan geven wij een dikke acht!”

“Woningborg Advies is een deskundig adviesbureau dat actief bijdraagt aan een goed resultaat.”

 

14 appartementen ‘Huis van Haersolte’ (gedeeltelijk rijksmonument) in de Kamperstraat 11-13 en Kalverstraat 6 in Zwolle (gedeeltelijk geen rijksmonument)

Hokse
Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees hier meer over cookies. Akkoord