Onze aanpak

Onze overall-aanpak is nuchter en pro-actief. Want veel bouwtechnische fouten en de daarmee samenhangende schadeclaims, kunnen voorkomen worden, door al vroeg in het bouwproces oog te hebben voor de consequenties van het Bouwbesluit en de vaak complexe detailleringen daarvan. Onze ’hands-on’ advisering is daarop gefocust en bestrijkt het volledige bouwtraject. Van initiatief en planontwikkeling, tot en met de exploitatie- en beheerfase. Full-service dus.

Resultaatgericht

Wij bieden alle diensten en producten, waarmee u uw bouw- of vastgoedprojecten kunt optimaliseren en zo faalkosten reduceert. Met als resultaat: meer rendement en tevreden klanten. Dit leveren we op specifieke onderdelen, maar ook door zgn. complete ontzorging op het gebied van kwaliteitsborging.

Als zelfstandig adviesbureau richten wij ons daarin op alle zakelijke partijen in de bouw. Denk hierbij aan de aannemerij, zelf ontwikkelende aannemers, ontwikkelaars, beleggers, corporaties maar ook vastgoedbeheerders. Met veel actuele kennis over de verschillende Garantie- en waarborgregelingen, is Woningborg Advies dé waardevolle partner voor iedereen met zowel onderhoud- of schadeherstel vraagstukken als nieuwbouw- en renovatieplannen. Wij voeren steeds meer opdrachten uit in de utiliteitsbouw, zoals bij verzorgingshuizen en kantoren e.d. Door deze brede expertise zijn we inmiddels een graag geziene partner binnen de hele Nederlandse bouwbranche.

Faalkosten voorkomen

Binnen de Woningborg groep is de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan in het analyseren van risico’s en het nemen van preventieve maatregelen, die faalkosten voorkomen. Deze kennis, die ondermeer wordt gebruikt voor het verstrekken van waarborgcertificaten, kan nu dus ook apart worden ingeschakeld via Woningborg Advies.

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees hier meer over cookies. Akkoord